NU VART NI ALLT FÖRVÅNADE

DEN NI! Emelie bloggar för första gången på länge utan att blivit tvingad! WIHOOOOO!!
Egentligen är det jävligt dåligt.. för det bevisar bara att jag verkligen inte har något alls att göra.. så är det :(
Ludde kunde inte komma, Sebbe dissa mig för Pierre & jag har inte fått något svar av Alexx än :(
Sitter ute ivirad i ett duntäcke & njuter av det svala vädret & håller tummarna för att min bästavän ska ta upp telefonjäveln & tala om för mig att hon just ska åka från bos! Skulle ju vara perfekt, då hade det nog blivit lite mer moppeåkning inatt, fan va härligt!
Alexx sov ju över här till idag också :) Hon kom vid 9, så åkte vi upp till mor min & hämta min moppehjälm sen va vi lite med Emil :) Sen fick vi för oss att vi skulle åka & tanka för att sedan åka vidare till örnen för att vara social med Christof men när vi kom dit så svara den pöppan inte! ;@ Så åkte vi ner till Timrå till typ 'centrum' & Alexx är ju så duktigt när det gäller farthinder... så hon skämde ut oss ganska rejält inför ett helt epagäng... menmen :) Sen mötte vi Leo,John,Dennis & Anton så åkte vi med dom till nå ställe där dom lanade ;p Sen drog vi hem runt 2 & kom inte hem förän typ halv 3 :p Så tittade vi på tv & åt nå mackor sen somnade vi runt halv 5 ... (a)
Så vaknade vi i soffan imorse av att min älskade far hade gjort frukost åt oss :D
Sen så åkte vi iväg till kanotklubben för jag var ju tvungen att jobba :(
Orkar inte berätta mer av dagen för det enda jag gjort efter det är att ha tränat och ätit hos farmor :p
Som sagt så sitter jag ju ute & det är tydligen några annan här i Bergeforsen som uppskattar vädret märker jag också.. Har nämligen en skog kanske 100m bort och så hör jag en massa barn som skriker och bryter pinnar och grenar och leker och stojjar på och jag antar att det är väl normalt, men när man hör en unge skrika ''JAG LEVER I EN VÄRLD UTAN STAKE' så börjar man undra...
Nu ska jag faktiskt inte blogga nå mer, PUSSSSSSSSSSS.


RSS 2.0