Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Jag har ingen aning om vem jag ska välja faktiskt, finns ingen specifik person! Men om jag skulle få välja någon så skulle jag välja någon kille! Har alltid varit nyfiken på hur det är att vara kille! Varför vet jag inte, skulle vara kul att få prova bara! Haha!

Seeg lördag!

Halloj! Åkte ju som sagt till Njurunda igår och jag måste ju säga att jag hade ju åtminstone kul och jag ångrar INTE att jag åkte dit. Dock fick jag bara sova 4 timmar sen var jag tvungen att kliva upp och sen gå till bussen till stan.. för att sedan jobba 9 timmar...
Kom hem från jobbet runt halv 8, åt middag sedan gick jag ner och slocknade i någon timme... vill verkligen hitta på något men det orkar jag inte! Nu ska jag snart gå och lägga mig igen, så får jag hoppas på att något händer imorn!
Puss! ♥

Beslutsångesten

Hallådär! Sitter på golvet i badrummet, där jag spenderat de senaste 3 timmarna i brist på annat att göra, och bloggar! Ska alldeles strax gå på OKQ8 och handla! Sen ska jag ta mig ner till navet och därefter blir det till att åka buss till Njurunda! Vart så ändå... fick reda på att jag börjar 11 imorn så jag passar på! Lite kul måste man ju få ha! Det blev lite av en sistaminuten-grej, hade egentligen inte alls tänkt att göra något ikväll men Gry och Emilia lockade så bra!
Så ser jag ut just nu!
Måste kila nu!
Puss!♥

Dag 16 – Innehållet i min väska

Det varierar verkligen vad min väska innehåller! Men en vanlig skoldag så innehåller den min dator, en borste, datorladdare, mobilladdare, balsamspray om jag har utsläppt hår och en penna!
Jag har en sån där tygpåse! Inte den på bilden nedan utan en annan, från T-shirtstore! Det är ett köp som jag är jäkligt nöjd med.

Dag 15 – Någonting jag ångrar

Jag har inte en aning om vad jag ska ta upp här. Grejen är den att det finns inte så mycket jag ångrar, känner liksom ingen mening med det.
Men om jag får välja något så är det absolut att det faktum att jag varit otrogen. Nog för att jag i mitt dåvarande förhållande hade "paus".. hahaha.. vilket är som om vi hade gjort slut redan, men ändå! Jag vet inte hur jag tänkte alls faktiskt, men det var ju 2 år sedan typ. Det är ju självklart ingen ursäkt, varken pausen eller att jag inte vet vad jag tänkte, men det är så det är.
Jag skulle definitivt aldrig göra något sånt nu, just bara för att jag vet att man tar för det första inte paus, för det är som att göra slut. Sen är man för det andra inte otrogen heller, så är det bara.
Det är nog en av de få saker som jag ångrar. Annat än att ångra stunder man varit elak eller så så tycker jag inte att det är värt att ångra saker.

Äntligen fredag!

Sitter i soffan nu och har precis ätit världens godaste middag! Grillat! MUMS! Det är definitift min favorit-mat!
Idag har jag absolut inte gjort något speciellt, annat än skola! Slutade 12.45 och gick därefter på stan en stund med Sandra och Elin. Kom hem runt kvart i 2 typ, då åt jag lite lunch och sen somnade jag! Vaknade runt 4 och hoppade då in i duschen, sen var maten klar!
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra! Kanske ska ut till Njurunda men får se hur det blir med det! Börjar jobba imorn klockan 10 så i vilket fall blir det lugnt på supa-fronten, hehe! Även om jag är sjuukt sugen.
JUST DET! Jag ljög när jag sa att ingenting speciellt hade hänt idag! Jag och Elin stötte nämligen på en ovanlighet utan dess like! En banan som var säkert 25-30 cm långt... en Rodney-banan helt enkelt! Och till min underbart stora glädje så var Elin tvungen att köpa den, vilket gjorde resten av min skoldag!
Eftersom att jag glömde göra dagens igår så kommer två idag! Efter det ska jag gå ner i badrummet, koppla in högtalarna och dunka musik på högsta volym medan jag lockar håret!!
Här får ni iallafall en bild på ovanligheten!
Puss ♥

Well, that's what you get when you let your heart win

Hejhallå! Är sjukt less just nu! Inte arg, inte på dåligt humör, utan bara allmänt less! Som tur är har jag en fet godisskål bredvid mig! Eller ja, "som tur är" är det väl inte.... dåligt för min "träning"... iochförsig så ska jag ju dra igång det först på söndag! Då blir det spining och musclepower med Sandra om jag inte minns fel!
Idag har jag iallafall gått i skolan som vanligt, finns inget intressant att berätta om det! Efter skolan åkte jag hem, somnade i soffan (som vanligt), sedan vaknade jag, åt middag och efter det åkte jag med mamma ut till Bergeforsen för att hämta lillebror! Eftersom att varken mamma eller pappa bor kvar där nu så var det otroligt länge sedan jag var där! Så fick jag precis reda på att det brann i vårt gamla hus för några veckor sen, så jag tvingade mamma att köra förbi där och se om det var något allvarligt, men det var det som tur var inte! När vi ändå var där i vårt gamla område så passade vi på att svänga in hos mammas föredetta bästa väninna! Hon var dock inte hemma utan hon var på jobbet, så då åkte vi dit istället! Hon jobbar nämligen på Ica Forsen! Så där fick jag för mig att köpa godis.. bara för att dom har så speciellt godis!
Saknar iallafall Bergeforsen och allt i Timrå-hållet överhuvudtaget jättemycket! Ska börja bo hos pappa på söndag tror jag! Nära och bra till träningen som ska påbörjas, dock långt till skolan.. menmen, smällar man får ta! Ska börja med varannan vecka, sedan får vi se hur det går!
Nu väntar jag på att klockan ska bli 20.00 så ska jag gå upp och se på ett efterlängtat avsnitt av Revenge! Hihi..
Efter det har jag absolut inget planerat så om någon känner sig manad får dom gärna komma hit å plocka upp mig! Ta mig härifrån liksom, känner att jag behöver komma iväg och tänka på något annat, åtminstone bara för en timme eller så!
Mjukisdressen är självklart på!
Kommer minst ett inlägg till ikväll! Puss! ♥

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

Likt? Haha!

Ont!

Hejsan hoppsa! Just nu sitter jag i soffan och njuter! Har precis kommit hem från jobbet, fick sluta lite tidigare så jag bestämde för att gå hem, duktig som jag är, hehe! Självklart är jag otroligt stolt över mig själv, även om man kan tänka att det inte är så jobbigt så är jag ändå stolt över att jag inte bara tog bussen för det är ju så det brukar sluta. Även om jag är stolt över att jag klarade det så kan jag inte låta bli att ångra det lite.. för jag har sjuukt ont i fötterna och ryggen! På det så har jag urinvägsinfektion också, hehe! Iallafall!Jag tänkte att jag skulle börja värma upp kroppen lite inför nästa vecka, varav promenaden! Då ska nämligen jag och Sandra börja hårdträna, så BEACH -12 HERE I COME!
Min dag har iallafall varit som vilken annan onsdag som helst. Började 08.30 och hade bara två lektioner så slutade 12.40! Efter det så åkte jag hem, la mig och sov i någon timme och klev sedan upp för att duscha och fixa mig osv! Just de! Fick för mig att göra något lite ovanligt som jag BARA har gjort 1 gång sedan jag började gymnasiet! Jag hade sne-bena istället för mitt-bena! Otroligt va? Haha.. eller inte! Lite ovant bara!
Imorn är det skola igen! Börjar 12 egentligen men jag och Elin ska på möte med vår studievägledare angående val av inriktning på ekonomilinjen den 19 april... har ingen aning om vad jag kommer välja faktiskt! Slutar ganska tidigt också, 15.15, yeey! På kvällen ska jag på ett informationsmöte på skolan angående samma sak, valet alltså! Så imorn har jag förhoppningsvis en aning om vad jag kommer välja!
Nu ska jag bara göra en "dagens lista"-sak och sen ska jag sova!
Dålig cambild menmen, får duga! 
Puss! ♥

20120328, 00:11

Halloj. Förlåt för dampinlägget förut. Eller nej, förresten. Jag ångrar inte att jag skrev det, däremot vill jag inte prata om det! Så ni som nu läser det behöver ju inte fråga, om inte ni är en väääldigt trogen följare av min blogg eller en nära vän, hehe! Dock är det frågan om jag ens berättar då! Det är ju så sjukt mycket.
Är iallafall på bättre humör nu. Antar att det är för att jag lagade en toast och njöt av den framför TV:n, rätt så mysigt! Fick mig att tänka på annat så det är bra!
Har spenderat lite tid åt spanskan faktiskt! Känns bra att jag gjorde det, även fast jag kände att det satt lite innan ändå, men nu har jag nog det som krävs för att åtminstone få ett E på det muntliga imorn!
Tänkte sova nu eftersom att klockan är så mycket! Imorgon blir det skola fram till 12.40 och sedan ska jag hem och sova i några timmar, sedan duscha och fixa mig lite inför jobb klockan 5! Kan alltså inte garantera att dag 14 kommer ut imorn, så om inte så kommer det två dagar på dag 15!
Puss! ♥

Dag 13 – Mitt drömbröllop

Ännu en grymt svår dag! Brukar inte direkt tänka på hur mitt bröllop ska se ut.. Det enda jag vet är att jag definitivt ska ha ett kyrkligt bröllop! Jag har redan en bröllopsklänning som jag ska ha, nämligen mammas som hon kommer att gifta sig i i sommar. Jag tycker att det är en gullig grej, att gifta sig i sin mammas bröllopsklänning! Dessutom så var jag ju med och valde den här klänningen också.
Sen har jag inga mer drömmar, annat än att det ska vara fint och organiserat precis som jag vill just då! Det ska inte nödvändigtvis vara stort, så länge jag mår bra och att jag gifter mig med den rätte. Det är nog det ultimata drömbrölloppet - att gifta mig med den rätte!

Puss!♥

Fittjävlaäckelhumör!

Fyfaaaaaaaaaaaaan vad jag är på ett dåligt humör nu. Inte pga. någon enstaka specifik anledning utan på otroligt många olika anledningar. Vad det är tänker jag inte ta upp. Kände iallafall för att få dela med mig av det ändå, alltså mitt dåliga humör. Skiter i om någon läser eller om någon bryr sig, nu är det sagt iallafall, för ingen verkar fatta. Jaja, nu har jag fått ur mig det och nu ska jag fan ta något att äta för jag är vrålhungrig. Det ger mig förhoppningsvis något annat att tänka på också.
Hejdå!

Shoppinggalen.....

Hej! Jag måste ha något fel av något slag.. självklart vart det ju shopping idag med! Inte något onödigt men ändå. Ska nog börja med att lämna mitt bankomatkort hemma! Hehe...
Köpte iallafall 4 par trosor! Som sagt så är det ju 25 % rea på Cubus så jag kände att jag skulle passa på.
Slutade 13.50 idag pga. två inställda lektioner, skitbra! Påväg hem smet jag ju in på Cubus då, sedan vart det vidare till Subway för att köpa lunch/middag! Eftersom att jag slutade så tidigt så åt jag inget på skolan och väntade istället till efter, var mycket godare med en Subway än fisk!
Nu sitter jag iallafall och tittar på Simpsson och har absolut ingenting planerat för kvällen! Kanske ska å ut och gå senare, beroende på hur mycket det blåser... för det blåser nämligen ganska mycket nu! Ska försöka plugga lite till också, om jag orkar!
Där har ni bild på mitt inköp plus en egobild! Kunde inte låta bli när ja ändå hade kameran igång! Plus att det har varit dåligt med egobilder på senaste tiden faktiskt!
Puss!♥

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på

Eftersom att det är så otroligt mycket prat om Alanya på min blogg så tänkte jag göra ett undantag och välja Grekland på den här dagen istället!
Grekland - Kos - Cardenema, 09-09-2011-1-09-11 ♥

Unbelievable!

Hej! Hör och häpna! Gjorde två lika bra köp idag som köpen i helgen! Två superduperhärliga bikinsar! Kommer komma bild på dem! Hihi...
Idag hade jag mattelektion på morgonen, sedan hade vi hål till 13.35! Dvs i 4 timmar... Då passade vi på att gå bort på Delicerano och hämta lite gammal dricks som jag inte hämtat innan. Sedan gick vi på BIM så köpte Elin en morotskaka och efter det tog vi bussen upp till mig! Där satt vi vid datorn och somnade till en stund... sen tog jag fram minna sanna kockkunskaper och bevisade vilken mästerkock jag verkligen är och lagade ihop en braklunch - kyckling och ris! Efter det åkte vi tillbaka till skolan igen och hade en lektion.. lite onödigt kan man tycka, menmen! Slutade iallafall 14.35 och efter det gick jag på Cubus och tittade på bikinisarna! Efter det gick jag till bussen, med ett stop på Subway för att handla middag.
Kom hem runt halv 4 och sedan dess har jag bara suttit i soffan och tagit det lugnt. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, annat än lite spanska-plugg! Har muntligt prov på onsdag så det behövs, hehe!
Kommer blogga lite mer sen! Har ju en dag att göra!
Kommer vara så snyggt när jag blir brun!
Puss!♥

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Jag är sjuukt rädd att jag inte kommer kunna få barn när jag blir äldre! Just bara för att jag går på p-piller och hoppar över min mens ibland, även fast jag vet att det verkligen är jättedåligt att mixtra med just mensen osv. För gör man det så kan det komma såna biverkningar att det försvinner helt, försvinner en stund eller kommer tillbaka men inte riktigt liksom.
Nu dom senaste månaderna har jag faktiskt blivit bättre på att inte hoppa över, dock är det ju så jävla jobbigt!
Haha, förlåt Simon, vet att du läser det här!
Jag vill verkligen kunna få barn när jag blir äldre!♥

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Den här dagen är ju för lördag! Så det blir en Åre-bild!


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän

Angelia Rylander Viksell & Elin Bergquist ♥
Tack för att ni finns! :)

Liten bildbomb!

Bara liten bildbomb, orkar inte redigera mer! Plus att dom sista bilderna är från moilen och inte systemkameran... vilket syns! Puss iallafall!♥

Åre-helg! ♥

Hej igen! Förlåt för att jag inte uppdaterat något sedan i fredags men har inte haft möjlighet till det... eller ork, hehe.
Just nu sitter jag iallafall vid köksbordet, nyduschad framför 2 ½ men! Skönt att ta det lungt, dock kommer jag nog vara vaken ganska länge eftersom att jag sov typ hela bussresan hem! Smart gjort.. nej.
Ska försöka orka redigera bilder från helgen ikväll och göra de tre dagarna som jag missat!
Vill bara flika in att jag gjorde två helt udnerbara köp under helgen! En Åre-tröja  och Åre-choklad! Underbaaaart ♥
Nu är det BB som gäller ♥

Behövlig dag!

Halloj! Sitter i soffan nu och tittar på Big Brother för första gången på typ en vecka!
Jag känner mig otroligt duktig nu! Har faktiskt lyckats hålla mig från godis och andra godsaker hela veckan fram till idag! Då var jag tvungen att köpa en mjukglass på torget!
Idag hade vi en dag med schemabrytande aktivitet, aktiviteten var att komma på en affärsidé som man skulle tjäna pengar på på två dagar. Då fick vi 500 kr att köpa in eventuella inköp. Vår ide var att sälja glass och kasta vattenballonger på torget! kasta vattenballonger på person alltså. Det var faktiskt kul! Dessutom var det fint väder, en stor anledning till att jag köpte en mjukglass!
Vi slutade runt halv 4, då åkte jag hem, satte mig vid datorn och bara slöade! Sen somnade jag runt kvart över 4... sov i ungefär två timmar sedan vaknade jag av en underbar lukt, kött! Hahah, låter som en vilde men jag älskar verkligen kött! Det bästa som finns att äta till middag! Lunch också för den delen.
Imorn åker jag ju till åre med konfirmationen! Får ju hoppas på att det blir lika roligt som det varit tidigare!
Har inte ens börjat packa, haha! I bra tid som vanligt ... not.
Ska ställa mig och steka kyckling nu! Klockan 22.57.. HAHA! Bra jobb Emelie!
Får se hur jag bloggar i helgen med tanke på att jag inte vet hur det är med internet osv! Puss!♥

Grattis Simon! ♥

Nu slipper du rida runt på kamel!! Grattis!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Jag önskar verkligen att jag inte bet på naglarna! Det är så sjukt fuuuuuult och ibland gör det ont..
Har försökt flera gånger men det går inte alls bra... Tänkte försöka om något tag igen, får se hur det blir med det!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Sällan det är så svåra frågor...
Vet inte riktigt specifikt vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.. jag skulle helt enkelt bara leva i lyx!
Jag skulle självklart inte spendera allt bara på att leva i överflöd utan med än 50% skulle självklart hamna på banken! Aktier skulle ju vara ett alternativ, dock vet jag inte hur det fungerar tillräckligt för att våga ge mig in i det på egen hand, isåfall skulle jag ta hjälp av någon.
Jag skulle också unna mig och en/flera kompisar en resa! En lång, gärna i flera länder under samma semester liksom! En resa som ger tid till både avslappning på stranden, fest, fina restauranger, äventyr och sevärdheter!
Längst ner är ju självklart en bild på vårt älskade Alanya ♥

Helt slut!

Halloj! Kom nyss hem från jobbet! Blev tidigt ikväll som tur var, är otroligt trött! Nu ska jag duscha av mig lite snabbt, borsta tänderna och så sedan bara slänga mig i sängen och dö tills imorn! Så trött är jag! Kommer inte hinna göra dag 7 idag utan jag gör två dagar imorn istället! Endast för att jag jobbat idag och inte haft någon tid över!
Ber om ursäkt för min tråkghet idag!
Puss!♥

Härlig onsdag! ♥

Just nu sitter jag och väntar på att samhällskunskapen ska sluta! Sen har jag ett hål på 1,5 timme och efter det väntar företagsekonomiprovet! På hålet ska jag och Elin gå och köpa något litet att äta sen ska vi plugga! Efter provet blir det jobb, wiho!!
Vill bara påpeka att den här videon är en av de bästa videor som någonsin skapats!
Nu är det hål! Puss ♥


Hur ska det gå?♥

Hejhopp! Ligger i sängen och pluggar marknadsföring, hehe!
Är på toppen humör faktiskt! Känns riktigt bra, hehe! Får se hur det håller i sig bara.
Idag har jag äntligen tagit tag i att städa Jockes bil! Det var ju en upplevelse utan dess like. Just när jag fick förslaget om att städa hans bil för 300 kr tänkte jag att "JO GÄRNA!" (elakt skratt för mig själv... "guu va han förlorar på den affären).... MEN ICKE! När jag öppnar bilen och tittar in så inser jag att det är jag som gjort en sjuhelvetes dålig affär. Man kan ju tycka att en person som äger ett eget företag och klär sig i GANT-kläder må kunna hålla ordning och reda i en bil som används till och från kontoret, men så är inte fallet! Jag fick kämpa med att städa! Menmen, får 300 kr iallafall!
Imorn har jag två prov, ett företagsekonomiprov och ett samhällsseminarium, kul!
Efter skolan ska jag jobba också, music quiz på Ågläntan, underbart!!!
Nu hade jag tänkt att gå och borsta tänderna sedan slänga mig i säng och sova!
Gonatt ♥

Den här underbaringen har spelats den senaste timmen, samt Melissa Horn! Mys!♥
http://www.youtube.com/watch?v=7GQ3LZ2Trgw

Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Gu vilken otroligt svår dag det här var! Har inte riktigt någon aning om jag faller för något specifikt. Jag kan ju dock erkäna att jag går efter utseendet men i slutändan är det alltid insidan som avgör såklart. Känns ju inte allt för bra att man faktiskt gör så, det är ju lite dåligt tycker jag!
Grejen är att det faktiskt finns ett mönster i de som jag fallit för tidigare.. eller ja, majoriteten av dem har vissa likheter. T. ex så har dom flesta varit mörkhåriga. Det tycker jag är finare, säger inte att blonda killar är fula, men jag tycker mer om brunetter!
Hehe... sen vet jag inte riktigt faktiskt... Man ska helt enkelt se vårdad och bra ut men det är ju som sagt personligheten som sedan avgör!
Då är ju bara frågan hur personligheten ska vara? Det är ju ganska uppenbart egentligen, det vanliga liksom! Man ska kunna beté sig moget, vara trevlig, omtäksam och inte elak och dryg. Man ska kunna prata ut, inte haka upp sig på småsaker!
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva.. det är ju alltid olika från person till person! Men att personen kan få mig att skratta och må bra är nog det viktigaste!

08.50

God morgon! Sitter och äter frukost nu - toast, juice och en varma koppen! Gott! Börjar inte förän om en timme, ändå är jag helt klar.. duktigt av mig tycker jag!
Idag går vi ganska sent, slutar 16.30... Inte så kul! Efter skolan ska jag till Timrå och kolla  min slalomutrustning, jag ska nämligen till Åre i helgen!
Tänkte försöka hinna med att blogga något mer idag, på någon lektion eller något! Sen blir det ju till att göra dag 6 också!! Det ska verkligen bli en spännande dag att skriva!
Puss ♥

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Det är helt klart sommar!! Med sol, jobb, bad, frihet men framförallt - ALANYA!! Eller ja, det är ju ungefär bara 90% säkert att det bli av men ändå! Längtar som bara den!
Det kommer bli så otroligt roligt att åka tillbaka dit i år igen! Saknar det som fan, speciellt nu när det bara kommer närmare och närmare! 
Det var verkligen höjdpunkten på förra året och jag är stensäker på att jag kommer få 10 gånger roligare den här gången!
Underbara hamnen!!!♥

Perfekt start på veckan! ♥

Halloj! Sitter nu i soffan och tittar på Big Brother Live! Ganska ointressant dock.. hehe!
Idag började vi klcokan halv 9 med en matte-lektion på 70 minuter.. Efter det skulle vi ha ett hål på 4 timmar sedan en lektion till och efter det skulle dagen vara slut. Så direkt efter mattelektionen så gick jag, Linnea, Elin, Lisa, Evelina och Angelica och fikade på Barista! När vi satt där så fick jag ett underbart samtal från Sandra, hon berättade att våran älskade lärare Magnus ställde in lektionen pga. det långa hålet vi hade innan! Så tekniskt sett slutade vi 09.40 idag! Sköönt!
Idag har jag inga planer alls, tänkte passa på att städa Jockes bil som jag lovat att göra idag eller imorn! Får trots allt 300 kr för det, hehe! Det blåser tyvärr ganska mycket ute just nu så väntar nog ett tag!
Här kommer en bild på den grillade mackan jag åt, den var INTE god! :(
Passade på att locka håret imorse, hihi!!

Helgavslut ♥

Sitter och tittar på BigBrother och dricker varmakoppen nu! Hihi! Har missat några avsnitt dock. Blir att ta igen dom någon dag! Lyckades ju streama BB Live också men det har jag inte använt så mycket.. får bättra mig på det med! Blir nog till att titta på det nu efter den här utröstningen!

Mina mål/drömmar/önskningar

Mina mål/drömmar/önskningar.. Det vart svårt. Jag har ingen aning om vad jag skulle vilja bli när jag blir äldre. Jag går ju faktiskt en hyffsad bred linje så jag har ju ganska många valmöjligheter. Mina mål är iallafall att få bra betyg så att jag verkligen kan utnyttja valmöjligheterna när jag väl kommer dit. Sen vill jag ta mig vidare till något arbete där jag faktiskt tycker om det jag jobbar med men ändå tjänar bra. Sen vill jag kunna resa mycket när jag arbetar också, spelar ingen roll om det är med jobbet eller utanför, att resa överhuvudtaget är otroligt roligt! Med andra ord vill jag komma långt, hinna med mycket och tjäna bra och jag vill verklgen inte göra något jag tycker är tråkigt.
Jag skrev ju i början att jag inte har någon aning om vad jag vill göra när jag blir äldre. Det är inte helt sant för jag har en liten aning just nu men man vet ju inte hur det ser ut när jag väl kommer dit. Det jag vet att jag vill göra nu är att ta ett år ledigt från skolan efter studenten. Det året skulle jag vilja spendera i ett annat land, t. ex Spanien, USA eller Turkiet, och arbeta på en restaurang eller barnflicka eller något liknande! Jag vill absolut plugga vidare efter det också. Som sagt - till vad vet jag inte. Men det kommer jag veta när det väl är dags!

Tidigast någonsin!

Har nyss kommit hem från Timrå och till min stora glädje så är det första jag ser när jag öppnar kylskåpet - en tårta! Alva fyller år i veckan tror jag, men då är hon hos sin mamma så nu har vi firat henne den här helgen. Så nu sitter jag iallafall vid köksbordet och äter tårta och dricker saft!
Vaknade ungefär 9 imorse, det är nog det tidigaste jag vaknat på en ledig helgdag sedan dagen då jag började gymnasiet! Känns knäppt, men är ganska pigg ändå, hehe.
Sen ska jag till Birsta hade jag tänkt, ska reklamera en tröja som hade ett hål i när jag köpte den... ska se om det går!
Tänkte försöka hinna med Dag 4 också, får se om jag gör det innan eller efter Birsta! Puss ♥

Dag 3 – Min favorit årstid och varför

Min favoritårstid är helt klart sommar! Just bara för att det är så otroligt mycket skönare att bara kunna slänga på sig ett linne och ett par shorts om man ska ut, inte släpa med sig 1000kg vinterklädsel så fort man ska till brevlådan liksom! På sommaren har man även mycket tid borta från skolan vilket är underbart! Då kan man ägna sig åt jobb, kompisar osv! Sen det bästa av allt, man är bruuuun!!! ♥
Här kommer en bild från i somras, brun och till och med blond! Saknar det och funderar starkt på att fixa det igen!
Nu måste jag sticka, puss! ♥

Snabbinlägg!

Halloj! har otroligt bråttom nu, ska hinna med bussen till Timrå som inte går allt för ofta!
Har varit jättedålig på att blogga idag känner jag men det beror helt och hållet på att jag jobbat mellan 10-18 och efter det hämtade mamma mig och vi åkte därefter till Enjoy och bowlade. Kom hem ungefär halv 9 och hoppade då in i duschen, har fixat mig sen dess.
Kommer nog kanske komma bilder från bowlingen, vi får se!! Nu måste jag iallafall kila, ska dock hinna smita in Dag 3 också!
Puss!!♥

Fint väder = mycket jobb ♥

Sitter vid köksbordet nu, har precis redigerat klart alla bilder från igår, dvs städbilder och några få bilder från "utgången" igår.
Klev upp klockan 8 för att hinna äta riktig frukost, blogga och hinna fixa mig inför jobbet. Eftersom att det är så fint väder idag så kommer det förhoppningsvis vara ganska mycket gäster på Ågläntan, vilket är hur kul som helst! Börjar jobba 10.30 och tänkte faktiskt gå ner till jobbet idag! Man måste ju passa på när det är fint väder! Hehe.
Här kommer lite bilder från igår! Plus bild på men sjuhelvettes goda frukost!

så jävla duktig!

Här kommer resultatet av städningen! Det var ju ganska välbehövligt kan jag lova, hehe. Nu är det iallafall gjort och jag är grymt glad att jag gjorde det för det var otroligt skönt att komma hem inatt till ett riktigt rent rum med nybäddad säng! Hihi.

Dag 2 - En person som jag vill träffa

Efter långa funderingar över vem jag skulle vilja träffa så har jag kommit fram till att den personen är
- Rodney da Silva!
Just bara för att jag inte kan komma på någon annan som faktiskt skulle vara vettig. Med det menar jag ju att Rodney är ju inte så vettig, det är det som är så härligt! Att vara med i BB en gång är ju ett ganska dumt val, men att vara med två gånger, det tycker jag fan är grymt! Haha!
Vet att alla kommer hata mig nu, men FAN va snygg han är! Haha, there, I said it! Hata mig om ni vill!
Meeen, nu ska jag städa, puss ♥

Sommarkänslor ♥

Älskar att det är så underbart väder ute! Har precis kommit in från balkongen där jag legat de senaste 1,5 timmarna - i bikini!!! Hehe, satsar stenhårt på det här med bloggandet nu känner jag. 3e inlägget idag! Kan dock inte lova att jag kommer fortsätta så... Men ändå!
Kom hem ungefär klockan 13.30. När vi slutat gick jag lite på stan med Sandra och då passade vi på att mysa lite på torget i solen!
Direkt när jag kom hem bytte jag iallafall om till bikini, tog med mig en solstolsmadrass ut och la mig på balkongen och solade! Tro det eller ej men det var faktiskt otroligt behagligt, dock har jag inte tålamod till att sola en längre stund..
Nu sitter jag iallafall i soffan och överväger om jag ska orka gå ner och städa eller inte, haha.
Ikväll blir det utgång med Adam om vi hittar fest, annars vet jag inte vad jag gör!
Här kommer lite bilder! Så ska jag försöka hinna med Dag 2 på listan snart också.


Lunch ♥

Sitter på företagsekonomin nu, borde ju jobba menmen, jobbar bättre hemma! Plus att det enda som behöver göras är plugga inför provet nästa vecka.
Idag var det inte världens godaste mat på skolan så jag och Sandra gick till Hemköp och köpte varsin sallad! Så passade jag på att köpa blodapelsinjuice till också! Underbart ♥
Nu slutar vi! Blir till att åka hem och städa, kanske ta en "powernap"..
Har iiiingen aning om vad jag ska göra ikväll, men hittar säkert på något!
Hejs! ♥

Underbara fredag

Nu är det äntligen fredag igen! Veckorna går otroligt fort, vilket är otroligt skönt!
Just nu sitter jag på historialektionen och ska skriva om Egypten men det går ju som det går. Efter den här lektionen har vi bara företagsekonomi sedan slutar vi 12.40! Det är det bästa med hela dagen, helt klart!
Igår slutade vi ungefär 15.00, då tog jag bussen hem. Jag slängde då i mig lite mat och packade träningskläder sedan tog jag bussen till Hälsohuset för att träna med Elin och Angelica! Duktigt av mig känner jag! Jag körde crosstrainer i 20 minuter sen gick vi ner och gymmade i ungefär en timme kanske? Det var skönt iallafall. Bara för att jag kunde så passade jag på att sola i tio minuter också! Tog ju inte alls så mycket men jag ville inte bli knallröd... har ju inte solat sedan förra vintern!
Runt halv 8 kom mamma och hämtade mig så åkte jag hem, duschade, lagade två toast och la mig ner och dog i soffan resten av kvällen!
Nu ska jag försöka jobba lite! Hehe... hörs sen! Måste ju göra Dag 2 på listan också.
Underbara fredag ♥

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig

1. Jag föddes den 8 april
2. Jag äääälskar att träna, men är tyvärr för lat för att ta tag i det
3. Jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir äldre
4. Just nu går jag ekonomiprogrammet på Thorén Business School
5. Jag har arbetat som servitris på en italiensk restaurang som heter Delicerano i ett år precis idag, samt som servitris på Ågläntan sedan 1 juli i somras
6. Jag har vunnit ett antal SM-medaljer i olika distanser i kanot.
7. Mina föräldrar separerade när jag var ungefär 13 år ,därför bor jag med mamma i Skönsberg och med pappa i Timrå
8. Jag har två katter hos mamma, en som heter Smulan och en som heter Kakan... Förut hade jag en katt hos pappa också, den hette Holger
9. Jag ska förhoppningsvis utomlands två gånger under 2012, Mallorca i maj och Alanya i augusti
10. Bilden nedanför är tagen då jag hade som roligast på en väldigt lång tid

let's try again

Då tänkte jag försöka ta upp bloggandet igen! Observera försöka, hehe. Tänkte köra en sån där "dag-lista"? Blir så otroligt sugen då jag ser när andra gör det, så nu ska jag försöka det jag med! Får se hur det går dock, kommer säkert bli trött på det efter några dagar. Men iallafall! Börjar idag!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


RSS 2.0